Logo Van Noordenne Groep Glasgroothandel en Glasindustrie BVLogo Van Noordenne Groep
Werken bij

Rudolf Klomp

Chauffeur

“Luister naar je andere collega’s, zij zitten vol tips en helpen graag. Veel jongens hier hebben al jarenlange ervaring, die weten alles!”

Rudolf Klomp kwam in oktober 2017 via een bekende van de lokale voetbalclub terecht bij Van Noordenne. Hij begon als expeditie medewerker, inmiddels is Rudolf hele dag op pad op zijn vrachtwagencombinatie met kraan.

“Na een tijdje vroeg mijn teammanager of ik interesse had in de opleiding tot vrachtwagenchauffeur, dat leek me wel wat! In maart 2019 had ik alle papieren op zak en ben ik sindsdien dankzij Van Noordenne officieel vrachtwagenchauffeur, wie had dat ooit gedacht! ”

Het mooiste aan het werk vind de 43-jarige Hardinxvelder de afwisseling. Door hele dagen op pad te zijn weet je nooit waar je vandaag weer terecht komt. 

“Je komt ook voor uitdagingen te staan. De straten in woonwijken worden bijvoorbeeld steeds smaller. Het is soms topsport om ergens te komen met een wagen van 18 meter lang.

Ondanks dat Rudolf veel alleen op pad is, draagt hij zijn collega’s een warm hart toe. Ze zien elkaar aan het begin en einde van hun dienst op het pand in Hardinxveld en er is overdag veel telefonisch contact. Vooral de onderlinge sfeer doet Rudolf goed.

“Er heerst hier een zeer losse sfeer, er is altijd ruimte voor een grapje. Maar ik heb nog nooit ruzie meegemaakt. Integendeel zelfs, iedereen is enorm behulpzaam. Daarnaast wordt er van hogeraf ook echt naar je geluisterd.”

Dat wil Rudolf dan ook meegeven aan nieuwe collega’s: “Luister naar je andere collega’s, zij zitten vol tips en helpen graag. Veel jongens hier hebben al jarenlange ervaring, die weten alles!”

Nambio Zongo werknemer Van Noordenne

Namibio Zongo

Assistent Teamleider Logistiek

“Aangenomen worden bij Noordenne voelde net als het ontmoeten van mijn vrouw, er was direct een klik en een perfecte match.”

Lees verder
Icoon pijl omlaag
Jarno Versteeg werknemer Van Noordenne

Jarno Versteeg

Hoofd productie

“Ik heb mezelf hier enorm kunnen ontwikkelen”

Lees verder
Icoon pijl omlaag
Lennaert Baremans werknemer Van Noordenne

Lennaert Baremans

Commercieel Technisch Adviseur

“Er heerst geen strenge hiërarchie bij Van Noordenne, iedereen voelt gelijk. De sfeer hier is erg down to earth.”

Lees verder
Icoon pijl omlaag