Logo Van Noordenne Groep Glasgroothandel en Glasindustrie BVLogo Van Noordenne Groep
Glasproducten

Ventilatie techniek

Dankzij onze eigen geautomatiseerde zaag en assemblagelijn kunnen wij de productie van ventilatieroosters geheel zelf uitvoeren.

Bij Duco’s Vraag gestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen kan voor de toevoer van verse lucht een keuze gemaakt worden uit een zeer uitgebreid gamma zelfregelende ('ZR') ventilatieroosters. Dit gaat van standaard zelfregelende roosters die in elk type raam of inbouwsituatie geplaatst kunnen worden, over roosters met geluiddemping voor (licht) geluid belaste projecten, brandwerende roosters, roosters op maat voor hoogbouw, tot ventilatie en zonwering in één product. 

Onze technisch adviseurs ondersteunen in de juiste producten voor de gewenste toepassingen, begeleid met de juiste documentatie. Als dealer hebben wij een zeer grote voorraad en verwerken wij op onze 2 productielijnen snel alles op maat. Ook leveren wij als groothandel handelsmaten en toebehoren voor eigen productie indien gewenst. Alle mixen en aantallen mogelijk. 

Uw Betrouwbare Groothandel en Leverancier voor ventilatietechniek

Bij Van Noordenne Glas begrijpen we het belang van hoogwaardige ventilatietechniek voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. De productie van ventilatieroosters hebben wij volledig in eigen beheer. Dankzij onze eigen zaag- en assemblagelijn kunnen we efficiënt en nauwkeurig de productie van ventilatietechniek uitvoeren, waardoor we optimale kwaliteit en maatwerk kunnen garanderen.

We begrijpen dat elk project uniek is. Daarom kunnen we maatwerkoplossingen bieden die perfect passen bij de specifieke eisen en specificaties van uw project. Of u nu op zoek bent naar specifieke afmetingen, vormen of materiaalkeuzes, we kunnen aan uw wensen voldoen.

Vragen?

Bij Van Noordenne staan wij u graag te woord. Wilt u meer informatie over onze diensten of een afspraak inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact
No items found.
No items found.
No items found.