Logo Van Noordenne Groep Glasgroothandel en Glasindustrie BV
Glasproducten

Isolatieglas

We leveren isolatieglas van hoge kwaliteit uit verschillende productielocaties.

Van Noordenne Groep is de groothandel voor isolatieglas. Ons isolatieglas is van zeer hoge kwaliteit. Isolatieglas begint een steeds grotere rol te spelen voor zowel bedrijven als particulieren. Met dit glas bespaar je in de winter op je energierekening. Daarnaast blijf je gebouw in de zomer lekker koel. Van Noordenne Groep werkt al jaren samen met vaste productiepartner. Hierdoor kunnen we altijd stabiel, snel en flexibel werk leveren. 

Mogelijkheden met isolatieglas

Als leveranciers van isolatieglas zijn we gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Wij leveren het glas in de vorm zoals u het aangeleverd wilt hebben. Sinds 1985 heeft Van Noordenne Groep al veel glasprojecten op mogen leveren. In die tijd hebben we al veel glas mogen leveren in alle mogelijke combinaties. Bekijk het overzicht van projecten waar wij glas voor hebben geleverd. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Verschillende soorten glas

Zoekt u naast isolatieglas ook naar andere soorten glas? Ook daar kunnen we je bij helpen. Glas is een ontzettend veelzijdig product. Bij Van Noordenne Groep hebben we glas voor elk glas-vraagstuk dat je hebt. 

Enkele voorbeelden van verschillende soorten glas die we aanbieden zijn:

Op zoek naar glas voor andere doeleinden? Geen probleem. Ons assortiment bestaat uit nog veel meer soorten glas. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Isolatieglas groothandel

Bestel je isolatieglas bij dé groothandel van Nederland. Van Noordenne Groep staat klaar voor al uw vraagstukken rondom glas. Geïnteresseerd in het isolatieglas van Van Noordenne Groep? U kunt nog meer informatie vinden in de onderstaande downloadbare documenten.

Vragen?

Bij Van Noordenne staan wij u graag te woord. Wilt u meer informatie over onze diensten of een afspraak inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact
No items found.
No items found.
No items found.