Logo Van Noordenne Groep Glasgroothandel en Glasindustrie BVLogo Van Noordenne Groep
Werken bij

Lennaert Baremans

Commercieel Technisch Adviseur

“Er heerst geen strenge hiërarchie bij Van Noordenne, iedereen voelt gelijk. De sfeer hier is erg down to earth.”

Lennaert heeft sinds 2018 de rol als Commercieel Technisch Adviseur binnen van Noordenne. Maar wat houdt dat precies in?

“Kort samengevat houdt mijn functie in: Calculeren, adviseren, verkopen en het ontzorgen van de klant. Ik help klanten bij het maken van de juiste keuze. Welk type glas ze waar en wanneer nodig hebben.”

Lennaert is al ruim 15 jaar actief in de glaswereld. Zelf woont hij in Breda en reist hij elke dag af naar Hardinxveld, een flinke rit maar hij rijdt ‘m graag. 

“Glas is een heel mooi product. Maar er zijn ook veel veiligheidseisen in de glaswereld. Het is dan ook heel divers werk. Iets wat ik met veel plezier én een glimlach doe.”

Met zijn jarenlange ervaring in de industrie heeft Lennaert een hoop kennis opgedaan, maar hij blijft ambitieus.

“Ik zou graag écht alles binnen Van Noordenne willen weten. Dat klanten én collega’s met al hun vragen bij mij terecht komen. Je krijgt hier ook enorm veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zo houd ik me momenteel bezig om een aantal randproducten van glas hier op de kaart te zetten.”

Over één ding zijn de meeste collega’s het bij van Noordenne zeker eens: de sfeer op de werkvloer.

“Er is geen duidelijke scheiding tussen kantoor en loods. Iedereen komt bij elkaar over de vloer. Heeft kantoor een vraag? Dan kloppen ze gewoon rechtstreeks aan bij de logistieke afdeling. Maar ook de directie is erg betrokken en zijn regelmatig op de vloer te vinden. Je voelt hier niet een strenge hiërarchie. Iedereen wordt gehoord en krijgt de ruimte om mee te beslissen.”

Als je Lennaert vraagt welk moment hem het meest is bijgebleven in de afgelopen twee jaar, heeft hij direct een antwoord.

“De opening van het nieuwe pand. Hiervoor werden kosten noch moeite gespaard. Het was echt een verschil met dag en nacht! Hiermee laat je werkgever ook zien dat je gewaardeerd wordt.” 

Aan nieuwe werknemers wil Lennaert meegeven: “Blijf jezelf! Laat je niet gek maken naar klanten toe en lees je in in de producten. We werken met een heel divers product. Wees altijd eerlijk en bedenk wat je zegt voordat je het zegt.”

Rudolf Klomp werknemer Van Noordenne

Rudolf Klomp

Chauffeur

“Luister naar je andere collega’s, zij zitten vol tips en helpen graag. Veel jongens hier hebben al jarenlange ervaring, die weten alles!”

Lees verder
Icoon pijl omlaag
Jarno Versteeg werknemer Van Noordenne

Jarno Versteeg

Hoofd productie

“Ik heb mezelf hier enorm kunnen ontwikkelen”

Lees verder
Icoon pijl omlaag
Nambio Zongo werknemer Van Noordenne

Namibio Zongo

Assistent Teamleider Logistiek

“Aangenomen worden bij Noordenne voelde net als het ontmoeten van mijn vrouw, er was direct een klik en een perfecte match.”

Lees verder
Icoon pijl omlaag