Logo Van Noordenne Groep Glasgroothandel en Glasindustrie BVLogo Van Noordenne Groep
Werken bij

Namibio Zongo

Assistent Teamleider Logistiek

“Aangenomen worden bij Noordenne voelde net als het ontmoeten van mijn vrouw, er was direct een klik en een perfecte match.”

Namibio is een ambitieuze assistent teamleider woonachtig in Dordrecht. Hoewel Namibio pas sinds januari 2020 werkzaam is bij Van Noordenne heeft hij in korte tijd zichzelf al bewezen én ontwikkelt. Hij begon met veel enthousiasme als logistiek medewerker maar draagt inmiddels de titel Assistent Teamleider Logistiek.

“Ik ben enorm dankbaar voor de kansen die ik bij Van Noordenne krijg. Ze zien hier echt wat je doet en erkennen je talenten. Er zijn enorm veel doorgroei mogelijkheden, als je zelf maar wilt.” 

De energieke Angolees is erg te spreken over de sfeer die er hangt op de werkvloer. Hoewel het werk natuurlijk uiterst serieus genomen wordt, is er altijd ruimte voor humor. Iets wat er voor zorgt dat Namibio erg graag op zijn werk is.

“Elke dag is er wel eentje om te onthouden. Het is hier heel normaal om te lachen met je leidinggevende, iets wat bij mijn vorige werkgever echt niet vanzelfsprekend was. Aan de andere kant kan ik ook altijd direct bij hem terecht met vragen of problemen. Niet eerst een afspraak plannen, gewoon binnen wandelen.” 

Maar wat houdt dat nu precies in, Assistent Teamleider Logistiek? 

“De glas-orders die verwerkt en ingeladen moeten worden levert de planner bij mij aan. Aan mij de taak om te zorgen dat mijn team deze zo efficiënt mogelijk oppakt. Ik ken iedereen zijn kwaliteiten en zorg dat de juiste taken bij de juiste mensen komen. Komen ze er even niet uit, of is het wat drukker? Dan spring ik gewoon zelf bij. Ik stop pas als het werk klaar is.”

Per toeval belandde Namibio in de logistiek van de glaswereld, maar als het aan hem ligt blijft hij in deze sector én bij Van Noordenne werken. Binnen zijn nieuwe functie heeft hij nog enorm veel te leren en te ontwikkelen, iets waar hij ook de ruimte voor krijgt. 

“Van Noordenne biedt echt kansen. Ik kon niet geloven dat ik in zo’n korte tijd al door kon groeien tot assistent teamleider. Ik kan het soms nog steeds niet helemaal geloven! Doelen stellen is belangrijk. Doe je dit voor jezelf dan helpt het bedrijf je ze te behalen. ”

Heb jij interesse om bij Van Noordenne te komen werken en collega te worden van onder andere Namibio? Dan heeft hij alvast een tip voor je:

“Wij zijn één team, voel je niet buitengesloten en wees betrokken. Samen maken we het waar. Help jij mij? Dan help ik jou!”

Jarno Versteeg werknemer Van Noordenne

Jarno Versteeg

Hoofd productie

“Ik heb mezelf hier enorm kunnen ontwikkelen”

Lees verder
Icoon pijl omlaag
Rudolf Klomp werknemer Van Noordenne

Rudolf Klomp

Chauffeur

“Luister naar je andere collega’s, zij zitten vol tips en helpen graag. Veel jongens hier hebben al jarenlange ervaring, die weten alles!”

Lees verder
Icoon pijl omlaag
Lennaert Baremans werknemer Van Noordenne

Lennaert Baremans

Commercieel Technisch Adviseur

“Er heerst geen strenge hiërarchie bij Van Noordenne, iedereen voelt gelijk. De sfeer hier is erg down to earth.”

Lees verder
Icoon pijl omlaag