Logo Van Noordenne Groep Glasgroothandel en Glasindustrie BVLogo Van Noordenne Groep

Naast de “reguliere” glasproducten heeft Van Noordenne ook de expertise in huis voor allerlei overige glas gerelateerde producten en bewerkingen. 

Klep-, val- en draairamen

Het grote voordeel van hardglazen KVD-ramen is dat de ramen geen houten omkadering nodig hebben. Het kunststoffen omrandingsprofiel of een keramische lak die op rand wordt aangebracht en ingebrand, zorgt voor een mooie slanke vormgeving. Zo ontstaat een tijdloos design met maximale daglichttoetreding.

Wij leveren een compleet eindproduct voorzien van hang- en sluitwerk, dat direct verwerkt kan worden in de kozijnen. Onderhoudsvrij en volledig recyclebaar.

De uitgebreide bedieningsopties vergroten het gebruiksgemak. En de plaatsing is verrassend eenvoudig. Met de inbraakwerende uitvoeringen houd je bovendien ongenode gasten buitenshuis.

Voordelen, mogelijkheden en specificaties:

  • Doordat het glas gehard wordt volgens CE Thermisch gehard (hardglas) En 12150 / CE Thermisch versterkt (halfgehard) volgens En 1863 (PKVW-2 NEN 5096) kunnen de panelen grote krachten weerstaan;
  • Inbraakwerende uitvoeringen PKVW klasse-2 volgens NEN 5096 voor houten kozijnen;
  • Toepasbaar in houten, kunststof en aluminium kozijnen;
  • Geschikt voor nieuwbouw en renovatie;
  • Optioneel uitgevoerd in figuurglas Crepi, Satijn of Brute;
  • Kunststof omranding of met keramische print op het glas;
  • U-waarde: 3,0 W/(m2.K) dubbelglas standaard 1,2 W/(m2 .K) in dubbelglas en 0,9 W/(m2 .K) in tripleglas.

Bekijk hier alle mogelijkheden.

Zandstralen 

Moderne zandstraalmachine in eigen huis. GlasMaster 2500

Het zandstralen van glas wordt ook wel matteren genoemd. Met behulp van perslucht wordt een straalmiddel gelijkmatig op de glasvorm geblazen. Hiermee kunnen wij glas deels of volledig matteren, afbeeldingen in het glas stralen, in positief of diapositief.

GlasMaster 2500 

De innovatieve besturingseenheid biedt unieke mogelijkheden in de straaltechniek en daarmee unieke vrijheden in het oppervlakontwerp. Handmatig of volledig geautomatiseerd - alle straalparameters kunnen gemakkelijk worden geprogrammeerd via de intuïtieve menustructuur en het overzichtelijke display garandeert een veilige en foutloze bediening en biedt te allen tijde een compleet overzicht van de bedrijfstoestanden en werkprocessen. De MHG-onderhoudscontrole en de MHG-energiebesparingsfunctie zijn geïntegreerd in de besturingseenheid.

Vragen?

Bij Van Noordenne staan wij u graag te woord. Wilt u meer informatie over onze diensten of een afspraak inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact
No items found.
No items found.
No items found.

Downloads

Er zijn geen downloads beschikbaar voor dit product