Logo Van Noordenne Groep Glasgroothandel en Glasindustrie BV
Glasproducten

Decoratief glas

Wij beschikken over groot assortiment i.c.m. een grote diversiteit aan afmetingen. Door onze onafhankelijkheid en ons grote netwerk verwerken wij ruim 80 soorten figuurglas en draadglas van diverse producenten.

Van Noordenne biedt een zeer uitgebreid gamma aan decoratief glas. Voor decoratieve aspecten i.c.m. veiligheid, transparant, diffuus, met motief, in kleur etc. is alles mogelijk en uit voorraad leverbaar.

Figuurglas en draadglas 

Wij beschikken over groot assortiment i.c.m. een grote diversiteit aan afmetingen. Door onze onafhankelijkheid en ons grote netwerk verwerken wij ruim 80 soorten figuurglas en draadglas van diverse producenten.

Groot assortiment gelakt glas uit voorraad leverbaar

Het Lacobel gelakt glas gamma dat keuze biedt uit een aantrekkelijk eigentijds kleurenpalet, is verkrijgbaar in diverse kleuren. Het kleurengamma is verdeeld in drie lijnen: de Classics, de Trendies en de Exclusives. Lacobel is ook verkrijgbaar in SAFE+ (beschermfolie achterzijde).

Verzilverd glas (spiegels) 

Wij hebben een breed gamma in diverse diktes, kleuren, gematteerd en afmetingen (tot wel 6000x3210). Ook een gelaagde variant spiegel welke getest is op veiligheidsklasse 2b2 en diverse mogelijkheden in gehard en gelaagd/gehard. Tevens zijn alle spiegels verkrijgbaar in SAFE+ (beschermfolie achterzijde).

Glas voor ieder project

Bij Van Noordenne Groep hebben we meer dan 500 soorten glas op voorraad. Zo hebben wij altijd wel beschikking over het type glas wat nodig is voor uw project. Onze experts denken graag met u mee. Noordenne is uw partner op alle gebieden van glas. 

Voorbeelden van type glas die wij nog meer aanbieden zijn:

Uw partner voor glasvraagstukken 

Noordenne heeft jarenlang gewerkt aan het opbouwen van een succesvol wereldwijd netwerk. We kopen onze glasproducten wereldwijd in en verkopen deze tot ver over de Nederlandse grenzen. Met een bedrijventerrein van meer dan 28.000 m² beschikken we over een zeer uitgebreid assortiment en een enorme glasvoorraad. Daarnaast kunnen we het glas eenvoudig bewerken 

Decoratief glas op maat

Geïnteresseerd in onze decoratieve glas? Neem gerust contact met ons op. Onze experts denken graag mee over de mogelijkheden voor uw vraagstuk. Meer informatie over decoratief glas? Klik bij downloads op de informatiefolder van Lacobel Matelac of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vragen?

Bij Van Noordenne staan wij u graag te woord. Wilt u meer informatie over onze diensten of een afspraak inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact
No items found.
No items found.
No items found.