Logo Van Noordenne Groep Glasgroothandel en Glasindustrie BVLogo Van Noordenne Groep
Werken bij

Jarno Versteeg

Hoofd productie

“Ik heb mezelf hier enorm kunnen ontwikkelen”

Jarno is een goed voorbeeld van de ontwikkelingsmogelijkheden binnen Van Noordenne. Van glassnijder ging hij door naar de slijperij. Uiteindelijk werd hij op de slijperij teamleider. Nu is hij eindverantwoordelijke voor de complete productie.

“Ik overzie de complete orderstroom en plan onze eigen productie, hierdoor ben ik de spil tussen de binnen en buitendienst. Komen er nieuwe orders binnen? Dan ga ik kijken hoe we deze zo optimaal mogelijk in het proces mee kunnen laten lopen. Ik volg de processen en zorg dat alles klaar staat. Hierbij stuur ik verschillende afdelingen aan om te zorgen dat alles soepel verloopt.”

De 33-jarige Rijswijker, die soms zelfs op zijn Harley naar werk komt, heeft het erg naar zijn zin bij Van Noordenne en ziet zich voorlopig hier wel blijven.

“Als het aan mij ligt blijf ik hier wel tot mijn pensioen. Het verantwoordelijk zijn voor het complete plaatje vind ik erg leuk.”

“Het mooie aan Van Noordenne vind ik dat het nog steeds groeit. Het is een familiebedrijf en dat merk je ook. De directie is jong en erg toegankelijk.”

Nambio Zongo werknemer Van Noordenne

Namibio Zongo

Assistent Teamleider Logistiek

“Aangenomen worden bij Noordenne voelde net als het ontmoeten van mijn vrouw, er was direct een klik en een perfecte match.”

Lees verder
Icoon pijl omlaag
Lennaert Baremans werknemer Van Noordenne

Lennaert Baremans

Commercieel Technisch Adviseur

“Er heerst geen strenge hiërarchie bij Van Noordenne, iedereen voelt gelijk. De sfeer hier is erg down to earth.”

Lees verder
Icoon pijl omlaag
Rudolf Klomp werknemer Van Noordenne

Rudolf Klomp

Chauffeur

“Luister naar je andere collega’s, zij zitten vol tips en helpen graag. Veel jongens hier hebben al jarenlange ervaring, die weten alles!”

Lees verder
Icoon pijl omlaag