Logo Van Noordenne Groep Glasgroothandel en Glasindustrie BVLogo Van Noordenne Groep
Glasproducten

Basisglas

Wij hebben dankzij onze onafhankelijkheid op de markt en ons wereldwijde netwerk een zeer uitgebreide voorraad in basisglas. Er is enorm veel mogelijk op het gebied van zowel mix als transport; wij passen ons graag aan, aan uw wensen. Tevens hebben wij meer dan 500 soorten glas direct uit voorraad leverbaar.

Noordenne is dé partner voor de glasindustrie en glasgroothandels. Met ons wereldwijde netwerk, uitgebreid productassortiment en de diverse transportmogelijkheden zijn wij een betrouwbare en efficiënte partner. 

Onze producten omvatten het gehele productassortiment voor de vlakglasindustrie en bieden glasgroothandels en glasverwerkers continuïteit, flexibiliteit en stabiliteit.

Naast de verscheidenheid aan producten ligt de focus op service. Door het anticiperen op de markt en mogelijkheden, creëren wij als partner een vaste meerwaarde. 

Vragen?

Bij Van Noordenne staan wij u graag te woord. Wilt u meer informatie over onze diensten of een afspraak inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact
No items found.
No items found.
No items found.

Downloads

Er zijn geen downloads beschikbaar voor dit product