Logo Van Noordenne Groep Glasgroothandel en Glasindustrie BVLogo Van Noordenne Groep
Glasproducten

Basisglas

Wij hebben dankzij onze onafhankelijkheid op de markt en ons wereldwijde netwerk een zeer uitgebreide voorraad in basisglas. Er is enorm veel mogelijk op het gebied van zowel mix als transport; wij passen ons graag aan, aan uw wensen. Tevens hebben wij meer dan 500 soorten glas direct uit voorraad leverbaar.

Noordenne is dé partner voor de glasindustrie en glasgroothandels. Met ons wereldwijde netwerk, uitgebreid productassortiment en de diverse transportmogelijkheden zijn wij een betrouwbare en efficiënte partner. 

Onze producten omvatten het gehele productassortiment voor de vlakglasindustrie en bieden glasgroothandels en glasverwerkers continuïteit, flexibiliteit en stabiliteit.

Naast de verscheidenheid aan producten ligt de focus op service. Door het anticiperen op de markt en mogelijkheden, creëren wij als partner een vaste meerwaarde. 

Een van de voordelen van ons basisglas is de veelzijdigheid. Basisglas kan dienen als een uitstekende keuze voor verschillende toepassingen. Met de juiste afwerking en bewerking kan basisglas een strak en modern uiterlijk geven aan elk project. Bovendien biedt basisglas een goede balans tussen kwaliteit en kostenefficiëntie, waardoor het een populaire keuze is voor zowel grootschalige projecten als kleinere toepassingen.

Uw Betrouwbare Groothandel en Leverancier voor Basisglas

Bij Van Noordenne Glas zijn we trots op onze servicegerichte aanpak. We anticiperen op de behoeften van de markt en passen ons graag aan uw specifieke wensen aan. Of het nu gaat om de gewenste mix van basisglas of het transport van de glasproducten, we streven ernaar om flexibiliteit te bieden en uw verwachtingen te overtreffen. Ons wereldwijde netwerk en uitgebreide productassortiment stellen ons in staat om een betrouwbare en efficiënte partner te zijn in de glasindustrie.

Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren over de beste oplossingen en om u te ondersteunen bij uw glas behoeften. Kies voor Van Noordenne Glas als betrouwbare partner voor basisglas. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen voorzien van hoogwaardig basisglas en uitstekende service.

Vragen?

Bij Van Noordenne staan wij u graag te woord. Wilt u meer informatie over onze diensten of een afspraak inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact
No items found.
No items found.
No items found.

Downloads

Er zijn geen downloads beschikbaar voor dit product