Logo Van Noordenne Groep Glasgroothandel en Glasindustrie BV
Glasproducten

Basisglas

Wij hebben dankzij onze onafhankelijkheid op de markt en ons wereldwijde netwerk een zeer uitgebreide voorraad in basisglas. Er is enorm veel mogelijk op het gebied van zowel mix als transport; wij passen ons graag aan, aan uw wensen. Tevens hebben wij meer dan 500 soorten glas direct uit voorraad leverbaar.

Standaard glas

U kunt bij ons terecht voor al uw basisglas (ook wel floatglas genoemd). Dit glas is voor ons eenvoudig te bewerken. Dit komt mede dankzij de volledig geautomatiseerde en gerobotiseerde productielijn waar wij beschikking over hebben. Zo is geen enkel glas vraagstuk te gek voor ons. Twijfelt u nog over wat voor glas geschikt is voor uw project? Neem gerust contact met ons op. We hebben al meer dan 80 jaar ervaring in kennis delen op het gebied van glas

Uw partner in glas

Noordenne is dé partner voor de glasindustrie en glasgroothandels. Met ons wereldwijde netwerk, uitgebreid productassortiment en de diverse transportmogelijkheden zijn wij een betrouwbare en efficiënte partner. 

Onze producten omvatten het gehele productassortiment voor de vlakglasindustrie en bieden glasgroothandels en glasverwerkers continuïteit, flexibiliteit en stabiliteit.

Naast de verscheidenheid aan producten ligt de focus op service. Door het anticiperen op de markt en mogelijkheden, creëren wij als partner een vaste meerwaarde.

Soorten glas

Heeft u naast basisglas ook nog ander type glas nodig? Noordenne is uw partner op het gebied van elk type glas. We beschikken over meer dan 500 soorten glas die direct leverbaar zijn. 

Voorbeelden van verschillende soorten glas die wij aanbieden zijn:

Basisglas groothandel

Bestel basisglas bij dé groothandel op het gebied van glas. Wij staan klaar voor al uw vraagstukken. Geïnteresseerd in ons basisglas? Vragen dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact voor ons op voor meer informatie.

Vragen?

Bij Van Noordenne staan wij u graag te woord. Wilt u meer informatie over onze diensten of een afspraak inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact
No items found.
No items found.
No items found.

Downloads

Er zijn geen downloads beschikbaar voor dit product