Logo Van Noordenne Groep Glasgroothandel en Glasindustrie BVLogo Van Noordenne Groep

Glas is een zeer veelzijdig product. Naast de reguliere producten is er nog veel meer mogelijk! 

Ook voor deze ‘specials’ kunt u bij Noordenne terecht. Met ons wereldwijde netwerk en team van ervaren mensen willen wij op elke (glas)vraag een antwoord hebben.

Raambekleding tussen het glas. 

Ons aanbod bestaat uit jaloezieën, plissés of duplissés tussen glas. U heeft daarnaast ruime keuzemogelijkheden in kleur en materiaal om uw ruimte zo volledig naar smaak aan te kleden. Alle types zijn voorzien van een praktische, eenvoudige hand- of elektrische bediening waarmee u de zonwering kantelt en optrekt.

Speciaal glas | Van Noordenne Glasgroothandel en Glasindustrie

Welk type glas?

Onze producten worden geproduceerd als isolatieglas en hebben dezelfde isolerende eigenschappen. Ook de techniek van het monteren van InBlindz® is gelijk aan het plaatsen van isolatieglas. InBlindz® raambekleding tussen glas is te combineren met allerlei soorten beglazingen, zoals:

  • Hoog Rendementsglas (HR++)
  • Zonwerend glas
  • Veiligheidsglas
  • Brandwerend glas
  • Hardglas

Profielglas / glazen u-profiel / Linit 

Profielglas is een Alkali-Kalk-Glas. Het is een bijzondere vorm van gegoten glas die voornamelijk bestaat uit zand, kalk, soda en dolomiet.

Deze grondstoffen worden zorgvuldig omgesmolten in 's werelds eerste zuurstof gestookte - en dus ook milieuvriendelijke - gegoten glasoven. De glazen strook uit de oven wordt in een U-vorm gebogen terwijl deze zich nog in zijn plastische fase bevindt. Het wordt vervolgens afgekoeld en gehard. Na het nauwkeurig bewaakte koelproces worden de gewenste lengtes automatisch gesneden, gecontroleerd op kwaliteit en per batch verpakt.

De resulterende glas lengtes hebben allemaal een individueel optisch karakter waardoor een levendige, lichtbrekende glasgevel ontstaat.

Profielglas wordt gebruikt voor uitgebreide, ontwerp gedreven architecturale projecten over de hele wereld - zoals musea, theaters, winkelcentra, stadions en nog veel meer - vanwege de kwaliteit, verfijningsmogelijkheden, heldere vormen en technische verscheidenheid.


Speciaal glas | Van Noordenne Glasgroothandel en Glasindustrie


Vragen?

Bij Van Noordenne staan wij u graag te woord. Wilt u meer informatie over onze diensten of een afspraak inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact
No items found.
No items found.
No items found.