Logo Van Noordenne Groep Glasgroothandel en Glasindustrie BV

Over ons

Ons toegankelijk en onafhankelijk familiebedrijf is door de jaren uitgegroeid tot een bruisend bedrijf met 180 vakkundige medewerkers. We beschikken niet alleen over een volledig geautomatiseerd productiepark maar ook over een modern en compleet wagenpark.

Ons team van medewerkers is uiterst divers, hierdoor kunnen wij garanderen dat wij elke discipline binnen de glasindustrie in huis hebben. Onze interne communicatie verloopt via korte, directe lijnen. Ons grote netwerk en internationale handelsfunctie zorgen er mede voor dat wij beschikken over een zeer breed assortiment en een grote standaard voorraad op ons 28.000 m2 bedrijventerrein.

Wij zijn creatief, flexibel en gaan geen project of uitdaging op het gebied van glas uit de weg. Graag denken we met uw mee en gaan wij vandaag nog met uw ideeën aan de slag.

Samenwerken met Van Noordenne?

Neem contact op

Historie

In 1938 opende Jan van Noordenne in Hardinxveld-Giessendam de deuren van zijn familiebedrijf. Wat begon als een kleinschalig en lokaal bedrijfje groeide al snel uit tot een begrip in de provincie en later zelfs in heel Nederland.

Lees meer

Hart van Glas

Bij Van Noordenne werken we met één van de mooiste producten die er bestaan: Glas. Een enorm veelzijdig maar ook uiterst duurzaam product.

Lees meer

Werken bij van Noordenne

Het is niet enkel het glas wat Van Noordenne uniek maakt. Minstens zo belangrijk is het team achter onze producten.

Lees meer