Logo Van Noordenne Groep Glasgroothandel en Glasindustrie BVLogo Van Noordenne Groep
Homepage

Glasgroothandel en Glas leverancier Van Noordenne Glas

Van Noordenne Glas: uw betrouwbare glas groothandel en glas leverancier. Bent u op zoek naar hoogwaardig glas voor uw bouwprojecten of renovaties? Zoekt u een glas groothandel en glas leverancier die gespecialiseerd is in isolatieglas, veiligheidsglas, brandwerend glas en decoratief glas? Dan bent u bij Van Noordenne Glas aan het juiste adres!

Neem contact op

Als ervaren glas groothandel en glas leverancier hebben wij ons gespecialiseerd in diverse soorten glas die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Of u nu op zoek bent naar isolatieglas om uw woning of bedrijfspand energiezuiniger te maken, veiligheidsglas om uw pand beter te beveiligen, brandwerend glas om aan de wettelijke brandveiligheidseisen te voldoen, of decoratief glas om uw interieur een unieke uitstraling te geven - wij hebben het allemaal!

Wij begrijpen als geen ander dat u op zoek bent naar een betrouwbare partner als het gaat om de levering van glasproducten. Daarom staan wij garant voor een snelle levering en een uitstekende service. Onze glas experts staan klaar om u te adviseren over de beste glasoplossingen voor uw projecten.

Kortom, als u op zoek bent naar een glas groothandel en glas leverancier die gespecialiseerd is in isolatieglas, veiligheidsglas, brandwerend glas en decoratief glas, dan is Van Noordenne Glas uw ideale partner. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Familiebedrijf en specialist

Ons toegankelijk en onafhankelijk familiebedrijf is door de jaren uitgegroeid tot een bruisend bedrijf met 180 vakkundige medewerkers. We beschikken niet alleen over een volledig geautomatiseerd productiepark maar ook over een modern en compleet wagenpark.

Wij zijn creatief, flexibel en gaan geen project of uitdaging op het gebied van glas uit de weg. Graag denken we met uw mee en gaan wij vandaag nog met uw ideeën aan de slag.

Meer over ons

Samenwerken met Van Noordenne?

Bij Van Noordenne staan wij u graag te woord. Wilt u meer informatie over onze diensten of een afspraak inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens. 

Twijfelt u bij welke afdeling u moet zijn, neem dan contact op via ons algemene nummer:
+31 (0) 184 675 875, onze receptioniste helpt u dan graag verder.

Contact