Nederlandstalig Switch to English

Referenties glasprojecten

Ministerie van Financiën

Glassoort: 10en 12mm Hardglas panelen met Zeefdruk in F-motief.

Systeem: Hardglazen wanden en deuren bevestigd boven en onder in U profielen en verticale naden gekit. HSW schuifwand (dubbelwandig) op railsysteem met geluidswerende eigenschappen.

Bijzonderheden: De vergaderruimtes zijn met een dubbelwandig schuifsysteem geluidsdicht gemaakt. Zeer bijzonder zijn de binnenwanden en deuren uitgevoerd in gehard glas met een t zeefdruk F- motief refererend De F heeft een decoratieve functie, maar zorgt in de bibliotheek tevens voor voldoende privacy. De gezeefdrukte wand biedt wel een optimale lichttoetreding, maar voorkomt een volledig doorzicht. Het was een uitdaging om de glaspanelen, die een afmeting hebben van 1,10 meter bij 2,80 meter, het F-patroon – bijna zonder onderbreking - te laten doorlopen op het volgende paneel. Dat vereist vakmanschap in het ontwerp en in de productie. Maar dat vraagt ook om een juiste logistieke afstemming bij de aanlevering.

Een selectie uit overige projecten...

Villa Middelburg RACM Amersfoort Ministerie van Financiën Kantoor Den Bosch Glazen trap Heerema Leiden Glazen schuifwand HMC Leiden Glazen trap GP Noordenne